Czosnkowa bagietka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bagietkę pokroić na kromki. Posmarować każdą z nich masłem, ułożyć w formie do pieczenia i wstawić do rozgrzanego piekarnika. Piec do czasu, aż wierzch będzie odpowiednio twardy. Wyjąć z piekarnika i nacierać przekrojonym ząbkiem czosnku
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 821
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Czosnkowa bagietka
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czosnkowa bagietka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.