Czulent ziemniaczany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obieramy, myjemy i trzemy na tarce ziemniaki, lekko odciskamy. Mięso myjemy i kroimy na kawałki. Posypujemy przyprawami i razem z pokrojoną w kostkę cebulą podsmażamy na rondlu. Dodajemy to do mięsa, gotujemy stale mieszając. Doprawiamy do smaku, przykrywamy i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Trzymamy w cieple.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1239
Data dodania: 2010-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Czulent ziemniaczany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.