Daktyle z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Daktyle pozbawić pestek i pokroić w cienkie paski, bakalie drobno posiekać. Obmyć jabłka, przekroić na ćwiartki pozbawiając gniazda z pestkami, pokroić w drobną kostkę i polać świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny. Jogurt naturalny utrzeć z musztardą, cynamonem i cukrem, polać wymieszane jabłka z daktylami i bakaliami. Przyozdobić miętą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1421
Data dodania: 2010-06-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Daktyle z jabłkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.