Danie wigilijne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczonego karpia pokroić na kawałki, ułożyć w żaroodpornym naczyniu, wlać 2 szklanki wody, oliwę, dodać obrane i pokrojone na ćwiartki cebulę, liść laurowy, posiekaną natkę pietruszki i pieprz. Wstawić do piekarnika na 30 minut. Przygotować sos:utrzeć mikserem migdały, orzechy, chleb i szafran. Wymieszać z sosem, w którym dusił się karp.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1075
Data dodania: 2010-12-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Danie wigilijne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.