De volaille z pieczarkami

Ocena przepisu

Opis

De volaille z pieczarkami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś umyć, osuszyć i przekroić na połowy (4 części). Lekko rozbić. Oprószyć solą i pieprzem. Pieczarki umyć, pokroić na plasterki i wrzucić na patelnię. Odparować. Przesmażyć na maśle. Oprószyć solą i pieprzem. Wystudzić Dodać ser, łyżkę drobno pokrojonej cebuli i łyżkę tartej bułki. Wymieszać. Doprawić do smaku. Nakładać farsz na przygotowane płaty mięsa. Zwijać w roladkę. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce. Smażyć na średnim ogniu kilkakrotnie obracając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1392
Data dodania: 2011-02-10

Zdjęcia

De volaille z pieczarkami
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-10
De volaille z pieczarkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: De volaille z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.