Deser gruszkowy

Ocena przepisu

Składniki

  • galaretka zielona 1 saszetka
  • gruszka dojrzała 1 szt
  • rum biały 40 % 50 g

Sposób przyrządzenia

Gruszkę po umyciu i obraniu kroimy na 4 części i zalewamy rumem. Galaretkę rozrabiamy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie galaretkę rozlewamy do naczyń, jak ostygnie wkładamy odsączone owoce. Deser chłodzimy w lodowce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 815
Data dodania: 2010-10-23

Zdjęcia

Deser gruszkowy
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Deser gruszkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.