Deser winno-jabłkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórek i jabłka wyszorować. Ogórek pokroić w plasterki i półplasterki, jabłka w kostkę. Zalać winem, dodać sok, goździki, plasterki cytryny i kostki lodu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 511
Data dodania: 2011-01-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Deser winno-jabłkowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.