Dip czosnkowo-jogurtowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki myjemy, obieramy, wkładamy do blendera. Przekładamy łyżką ogórki na dno dzbanuszka. Czosnek obieramy, przepuszczamy przez praskę, dodajemy do jogurtu, mieszamy. Posypujemy solą czosnkową, mieszamy, wstawiamy do lodówki na 3 godzinki. Wlewamy dip do dzbanuszka z ogórkami, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 856
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip czosnkowo-jogurtowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.