Dip musztardowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gotujemy jajko na twardo, studzimy je, obieramy i drobno kroimy. Siekamy koperek. Śmietanę mieszamy z musztardą, koperkiem, przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dodajemy jajko i dokładnie wszystko razem mieszamy. Dip podawać można do każdego rodzaju mięsa i warzyw z grilla.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1570
Data dodania: 2010-10-18

Zdjęcia

Dip musztardowy
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip musztardowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.