Dip serowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rzeżuchę i szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać , dodać sok z połowy cytryny i otartą skórkę doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1487
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip serowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.