Dip z musztardy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łączymy musztardę z majonezem, jogurtem naturalnym i ketchupem, dokładnie wszystko mieszamy do tej pory aż nabierze jednolitego koloru. Przyprawiamy świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny, zamieszamy. Podajemy do potraw z piekarnika bądź grilla.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1783
Data dodania: 2010-07-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip z musztardy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.