Domowe zapiekanki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić i pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać trochę oleju i podsmażyć na nim pieczarki z cebulą. Doprawić i smażyć chwilę, do wyparowania wody. Szynkę pokroić w kostkę.

Bagietki przekroić na pół, posmarować ketchupem. Na bułkach ułożyć po porcji grzybów i szynki na koniec posypać startym żółtym serem.

Piec w temp. 190 C, aż bułka zrobi się chrupiąca. Przed podaniem polać ketchupem i posypać szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1130
Data dodania: 2011-04-10

Zdjęcia

Domowe zapiekanki
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-04-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Domowe zapiekanki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.