Domowy rosół

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, podzielić, zalać wodą i gotować. Marchew i pietruszkę obrać, umyć, dodać do mięsa i gotować na wolnym ogniu. Posolić. Pod koniec gotowania dodać obrany i umyty por, cebulę opieczoną na suchej patelni. Wyjąć mięso doprawić przyprawami do smaku. Można dodać lubczyk.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 472
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Domowy rosół
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Domowy rosół

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.