Domowy sos tatarski

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki obrać i zetrzeć na jarzynówce drobniutkich oczkach. Grzyby pokroić w drobniutką kosteczkę. Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać grzybki, ogórki, sparzoną i posiekaną natkę pietruszki. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać wszystko razem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 995
Data dodania: 2011-02-02

Zdjęcia

Domowy sos tatarski
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-02
sos tatarski na kanapce
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Domowy sos tatarski

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.