Dorsz po marynarsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę po umyciu kroimy w plastry i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Następnie układamy rybę i dodajemy przyprawy. Zalewamy przyprawą do ryb rozmieszaną z wodą i czosnkiem. Pieczemy około 20 min w temperaturze 200 stopni. Podajemy z pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 825
Data dodania: 2010-12-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dorsz po marynarsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.