Dorsz po prowansalsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Umyte pomidory pokrajać na ćwiartki, a obrane cebule - na półplasterki, czosnek rozetrzeć z solą. Wyżej wymienione składniki włożyć do rondla z rozgrzaną oliwą, dodać pozbawione pestek oliwki, doprawić solą i pieprzem, smażyć kilka minut. Następnie włożyć kawałki filetów i dusić 25 min. Pod przykryciem na małym ogniu
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 761
Data dodania: 2010-03-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Dorsz po prowansalsku

2010-03-05 19:16:26

dobra ryba.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.