Dorsz w zalewie

Ocena przepisu

Składniki

do panierowania

zalewa

Sposób przyrządzenia

Filet pokroić posolić popieprzyć. Obtoczyć w mące rozkłóconym jajku i bułce tartej upiec.

Zalewa:
z cukru zrobić karmel dodać wodę ziele liść cebulkę w piórka gotować żeby cebulka zmiękła. Do zimnej zalewy dodać ocet i sól zalać filety.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1127
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Dorsz w zalewie
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dorsz w zalewie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.