Drobiowe szaszłyki

Ocena przepisu

Składniki

  • pierś drobiowa 50 dag
  • marynata szlachecka w płynie Kamis 1 opakowanie
  • pieczarki 6-7 sztuk
  • papryka 1 sztuka
  • cebula 2 sztuki
  • przyprawa do grilla

Sposób przyrządzenia

Pierś drobiową umyć i oczyścić pokroić w dużą kostkę. Zalać marynatą i pozostawić na 1 godzina w lodówce. Pieczarki umyć i pokroić w ćwiartki. Paprykę umyć i usunąć gniazda nasienne pokroić w prostokąty. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Na patyczki do szaszłyków nabijać kolejno wg uznania mięso, pieczarki, cebulę i paprykę. Posypać przyprawa do grilla. Smażyć na grillu z każdej strony.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1158
Data dodania: 2010-06-17

Zdjęcia

Drobiowe szaszłyki
gagakm#

Dodane przez:

gagakm

2010-06-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Drobiowe szaszłyki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.