Drobiowe z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś kurczaka mielimy w maszynce o dużych oczkach. Żółty ser ścieramy na tartce o dużych oczkach. Pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobną kostkę. Oba składniki mieszamy z mięsem, dodajemy jajko, przyprawy, majonez i mąkę. Wyrabiamy i formujemy kotlety. Obtaczamy je w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanej oliwie na złoto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 685
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Drobiowe z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.