Drożdżowe chruściki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Połowę mleka podgrzej, połącz z drożdżami, dwoma łyżkami wody i cukrem. Odstaw. Dodaj resztę składników (bez oleju), zagnieć. Ciasto rozwałkuj na grubość 1 cm. Wytnij paski, uformuj faworki. Usmaż na oleju. Osącz, posyp cukrem pudem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 935
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Drożdżowe chruściki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Drożdżowe chruściki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.