Duszone maślaki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Maślaki oczyścić , zdjąć skórkę z kapeluszy, opłukać pokroić w plastry. Cebule obrać i posiekać. W garnku rozgrzać masło, zeszklić cebulę i dodać grzyby. Dusić pod przykryciem ok. 25 min od czasu do czasu mieszając. Kiedy będą miękkie wlać śmietanę oraz przyprawić do smaku sola i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1170
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Duszone maślaki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.