Dwie ryby na patyku

Ocena przepisu

Składniki

  • łosoś wędzony na zimno 15 dag
  • płaty śledziowe solone 4 szt
  • cebula czerwona 4 szt

Sposób przyrządzenia

Cebulę zmiękczyć w kuchence mikrofalowej i jak ostygnie, pokroić na plasterki. Ryby pokroić na kwadraty i nadziewać na przemian na patyczki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 929
Data dodania: 2010-10-08

Zdjęcia

Dwie ryby na patyku
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dwie ryby na patyku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.