Dynia gotowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dynię przekroić, obrać ze skórki i wyjąć pestki. Pokroić w kostkę średniej wielkości. Wodę (1/2 szklanki) zagotować ze szczyptą soli, włożyć dynię, przykryć i gotować 15-20 min. Po ugotowaniu wybrać na talerz, polać tłuszczem lub śmietaną z cukrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 603
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dynia gotowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.