Dynia na kwaśno

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dynię i cebulę kroimy w kostkę .Cebulę szklimy na gorącym oleju . Dodajemy dynię , rodzynki ,ocet i przyprawy . Następnie wlewamy bulion i dusimy pod przykryciem około 20 min . Podawać z młodym koperkiem .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1110
Data dodania: 2010-09-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dynia na kwaśno

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.