Dynia po węgiersku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dynię pokroić w kostkę, rzucić na wrzącą osoloną wodę i zagotować, odcedzić. Przygotować zasmażkę z tłuszczu i mąki, rozprowadzić kwasem ogórkowym. Włożyć dynię do sosu, dodać pieprzu, koperku i śmietany.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1417
Data dodania: 2008-07-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Dynia po węgiersku

2010-02-25 20:38:54

Lubie dynie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.