Dżem z jagód

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jagody przebieramy, myjemy, osuszamy na sicie. Następnie przesypujemy je do garnka, dodajemy dżemiksy oraz cukier, zagotowujemy. Całość gotujemy 3 minuty. Następnie dżem przelewamy do wyparzonych słoików, zakręcamy. Słoiki stawiamy do góry dnem, aby się zawekowały.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 615
Data dodania: 2011-08-29

Zdjęcia

Dżem z jagód
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dżem z jagód

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.