Egzotyczna konfitura

Ocena przepisu

Składniki

  • owoce pogwowca 1 kg
  • cukier 3/4 szkl

Sposób przyrządzenia

Owoce pigwowca obrać i zmielić w maszynce.Przełożyć do miski i dodać cukier. Razem dokładnie wymieszać i zostawić na 12 godzin. Następnie konfiturę włożyć do czystych i suchych słoiczków. Pasteryzować 10 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 889
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Egzotyczna konfitura

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.