Farsz pieczarkowy do krokietów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, siekamy. Wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy 40 min aż woda wyparuje.
Cebulkę obieramy kroimy w kostkę i zeszklimy na oleju. Dodajemy do przestygniętych pieczarek, dodajemy również starty ser doprawiamy i mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1577
Data dodania: 2011-02-24

Zdjęcia

Farsz pieczarkowy do krokietów
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Farsz pieczarkowy do krokietów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.