Farsz rybny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę pokroić w plastry i przysmażyć na tłuszczu. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do cebuli i udusić. Rybę oczyścić z ości, dodać do cebuli, dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy, podsmażyć.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 825
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Farsz rybny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.