Fartfale z brokułkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuły opłukane podzielić na różyczki i blanszować 3 minuty. Dymki obrane pokroić na kawałki. Zeszklić na oliwie, dodać anchois i podgrzewać mieszając, aż się zamienią w gładki sos. Wlać przecier pomidorowy, przyprawić, wymieszać i podgrzać. Makaron ugotować w osolonym wrzątku, osączyć, przełożyć do naczynia z gorącym sosem pomidorowym, dodać gorące brokuły, posypać płatkami parmezanu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1366
Data dodania: 2009-03-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Fartfale z brokułkami

2010-02-23 19:02:30

jaka dziwna nazwa ?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.