Fasola perłowa po londyńsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę oczyszczoną zalać zimną wodą, zagotować i pozostawić na 2 godziny, ugotować, odcedzić, wystudzić. Pieczarki oczyszczone pokroić w kostkę, usmażyć, wystudzić, wymieszać z ketchupem, fasolką i oliwą, doprawić do smaku. Przełożyć do salaterki, udekorować.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 632
!koko

!koko

Data dodania: 2008-09-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola perłowa po londyńsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.