Fasola "Sfinks"

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę zalać wodą, ugotować, odcedzić. Daktyle oczyścić, zemleć, połączyć z fasolą, papryką, chrzanem, oliwą, rumem i posiekaną natką, dusić kilka minut, dodać przyprawy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 702
Data dodania: 2008-09-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola "Sfinks"

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.