Fasola szparagowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę szparagową umyć i oczyścić z szypułek. W garnku zagotować wodę, do gotującej wody wsypać sól ok. 1/2 łyżeczki i wrzucić fasolę. Gotować do miękkości. Na rozgrzanej patelni rozpuścić masło wrzucić na nią odcedzoną fasolę, dodać bułkę tartą, wymieszać i chwilę podsmażyć na ogniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 409
Data dodania: 2012-06-08

Zdjęcia

Fasola szparagowa
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2012-06-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.