Fasola szparagowa z orzechami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przebrane i umyte strąki fasoli pokroić w cienkie pasemka i ugotować w osolonej wodzie, po czym przełożyć na salaterkę, posolić, popieprzyć i posypać posiekanymi orzechami, a następnie polać octem oraz posypać drobno pokrojoną zieloną pietruszką i wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 637
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa z orzechami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.