• apette.pl
  • Fasola szparagowa ze zsiadłym mlekiem

Fasola szparagowa ze zsiadłym mlekiem

Ocena przepisu

Składniki

  • fasola szparagowa 200 g
  • cebula 25 g
  • masło 20 g
  • zsiadłe mleko 50 g
  • czosnek 2 g
  • zielona pietruszka do smaku

Sposób przyrządzenia

Przegotowane strąki fasoli pokroić na kawałki, włożyć do wrzątku, ugotować i odsączyć. Dodać podsmażoną cebulę, wymieszać i dusić pod przykryciem na małym ogniu przez 5 minut. Podać posypane natką pietruszki. Zsiadłe mleko z rozdrobnionym czosnkiem podaje się oddzielnie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 671
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Fasola szparagowa ze zsiadłym mlekiem

2010-02-16 22:03:53

Takiej fasoli ze zsiadłym mlekiem nie jadłam jeszcze.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.