Fasolka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę umyć, namoczyć na noc. Następnie gotujemy do miękkości. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć. Kiełbasę obrać z osłonki i pokroić w kostkę. Do fasoli dodać kiełbasę, boczek, przyprawę do fasoli oraz koncentrat pomidorowy . Ewentualnie doprawić solą. Gotujemy jeszcze 15 minut. Na tłuszcz z boczku dodać mąkę, zrobić zasmażkę. Rozprowadzić zasmażkę w fasoli.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 540
Data dodania: 2010-11-10

Zdjęcia

Fasolka
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.