Fasolowe kotlety

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę gotujemy do miękkości, studzimy, przecieramy przez sito. Cebulę obieramy i ścieramy na tarce. Do przetartej fasoli dodajemy cebulę, jajko, bułkę tartą oraz odrobinę soli do smaku. Całość dokładnie wyrabiamy. Formujemy średniej wielkości kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 636
Data dodania: 2010-03-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasolowe kotlety

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.