Faszerowane jajka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Rzodkiewki i ogórek siekamy. Dodajemy majonez i żółtka z 4 jajek. Wszystko mieszamy. Przyprawiamy do smaku. Farszem wypełniamy połowę jajek. Szynkę drobno kroimy i mieszamy z kukurydzą, keczupem i pozostałymi żółtkami. Przyprawiamy. Farszem wypełniamy pozostałe jajka.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 684
Data dodania: 2010-10-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.