Faszerowane jajka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na polowy. Wyjąć żółtka i rozdrobnić widelcem. Połączyć z pasztetem i drobno pokrojoną natką pietruszki. Wymieszać albo utrzeć. Dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowanym farszem napełnić połówki jajek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 425
Data dodania: 2012-09-20

Zdjęcia

Faszerowane jajka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.