Faszerowane jajka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na połówki, wybrać żółtka, połówki białek od spodu pościnać.
Ser, kiełbasę i żółtka zemleć w maszynce.
Dodać do masy śmietanę, pieprz, sól, utrzeć starannie.
Połówki białek napełnić farszem, nadając im kształt całego jaja.
Ułożyć na półmisku, polać majonezem
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 748
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane jajka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.