Faszerowane pomidory

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory umyć. Odciąć wierzchołki i łyżką wybrać miąższ. Wydrążone pomidory i odcięte wierzchołki oprószyć solą oraz pieprzem. Miąższ z pomidorów drobno posiekać. Kromki chleba pokroić w kosteczkę (grzanki). Troszkę sera położyć na spód wydrążonych pomidorów. Na oliwie podsmażyć grzanki, dodać miąższ z pomidorów i wymieszać, chwilkę podsmażyć. Nadziać miąższem pomidory. Na wierzch ułożyć ser i posypać koperkiem. Zapiec. Zakropkować majonezem :-) i udekorować szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 420
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Faszerowane pomidory
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Faszerowane pomidory

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.