Filet w panierce

Ocena przepisu

Składniki

Panierka

Sposób przyrządzenia

Kurczaka umyć, podzielić na kotlety oprószyć z obu stron przyprawą do kurczaka i granulowanym czosnkiem. Jajka roztrzepać widelcem z vegetą, chili, przyprawą do kurczaka i granulowanym czosnkiem do smaku. Kotlety panierować kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju do złotego koloru.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1256
Data dodania: 2010-06-03

Zdjęcia

Filet w panierce
gagakm#

Dodane przez:

gagakm

2010-06-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Filet w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.