Filety pod warzywkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filety kroimy w kostkę nacieramy sola i pieprzem, odstawiamy do lodówki na 2 godzinki. W garnku zagotowujemy ocet, wodę z cukrem, dodajemy pokrojoną marchewkę, gotujemy 5 minut. Następnie na patelni smażymy czosnek, cebulkę, por, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy sos, mieszamy. Rybę taczamy w mące, smażymy, wykładamy na talerz i polewamy warzywkami.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 980
Data dodania: 2010-02-16

Zdjęcia

Filety pod warzywkami
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-23
Filety pod warzywkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Filety pod warzywkami

2010-02-23 10:32:19

Zrobiłam z koncentratem lepsze.

2010-02-17 16:52:57

Smakołyk, a nie może być!!

2010-02-16 22:46:17

Może być dobre...

2010-02-16 14:53:43

To jest dobre, jem to nawet często.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.