Flaczki z indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żołądki myjemy starannie i gotujemy je do miękkości i kroimy w cienkie paski. Z jarzyn i mięsa rosołowego musimy ugotować wywar. Po ugotowaniu mięso wyjmujemy i kroimy drobno i dodajmy do wywaru z flaczkami. Całość doprawiamy papryką, pieprzem, solą i dodajemy koncentrat pomidorowy do smaku. Na samym końcu robimy zasmażkę z mąki i tłuszczu i dodajemy do flaczków, mieszamy i podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 898
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Flaczki z indyka
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Flaczki z indyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.