Flaki po wiedeńsku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Flaczki gotujemy a następnie kroimy w paseczki. Cebulę obieramy, płuczemy i kroimy w kostkę. Następnie smażymy ją, wsypujemy mąkę, zasmażamy do momentu kiedy się lekko zarumieni. Flaki, cebule, pokrojone i obrane parówki oraz śmietanę łączymy z rosołem. Całość chwilę gotujemy i dodajemy posiekana natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 933
Data dodania: 2010-10-16

Zdjęcia

Flaki po wiedeńsku
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Flaki po wiedeńsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.