Flon ziołowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę posiekać, zioła także. Jajka rozbić z creme fraiche, dodać sól i pieprz. Masło w formie ogrzewać trzy minuty, dodać zioła, jeszcze minutę ogrzewać, wyjąć, ostudzić, dodać krem z jajek, wymieszać. Podzielić na cztery części, dać do czterech wysmarowanych masłem foremek do 3/4 wysokości. Ogrzewać pięć minut przykryte folią.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1041
Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Flon ziołowy

2010-02-23 21:07:50

jaka nazwa dziwna.

2009-01-18 16:19:59

Czy to inny rodzaj pasztetu? Bo tak to wyglada i smakuje...

2009-01-15 13:18:44

Do czego to mozna dodawac? Bo na moj gust to do ryby chyba jako dodatek lub zjesc z chlebem?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.