Frytki

Ocena przepisu

Składniki

  • frytki 1/2 kg
  • sól
  • ketchup

Sposób przyrządzenia

Frytki wkładamy na sitko do frytkownicy, smażymy około 15 minut, odsączamy na ręczniku papierowym, podajemy z solą lub ketchupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 744
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Frytki
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Frytki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.