Galareta wieprzowa Moniczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso gotujemy w wodzie z kostkami bulionowymi i marchewką. Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy z wywary, kroimy na mniejsze kawałki i układamy do miseczek, kroimy ugotowana marchewkę i dodajemy do mięsa. Żelatynę dodajemy do wywaru, mieszamy i zalewamy mięsko. Pozostawiamy do zastygnięcia w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1004
Data dodania: 2010-03-31

Zdjęcia

Galareta wieprzowa Moniczki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-31
Galareta wieprzowa Moniczki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Galareta wieprzowa Moniczki

2010-11-22 18:20:03

na 3 litry wody aż 10 łyżek żelatyny???

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.