Gąsienica

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z parówki zdjąć osłonkę, ponacinać w kilku miejscach, w nacięcia włożyć na przemian kukurydzę i kawałki ogórka, z pieprzu zrobić oczy, z marchewki język, udekorować rzodkiewką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1026
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Gąsienica
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Gąsienica

2012-01-31 15:16:17

ale pomysłowo :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.