Gołąbki w sosie pomidorowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę sparzyć we wrzącej wodzie. Odrywać liście. Usunąć twarde części. Lekko rozbić. Ryż ugotować na półtwardo. Dodać do mięsa. Jaja wbić do mięsa. Cebulę posiekać w kostkę dodać do mięsa. Przyprawić. Dokładnie wymieszać. Na rozłożony liść kapusty ułożyć małą porcję mięsa, zwinąć ciasto. Układać w brytfannie lekko podsmażyć, dodać wody. Dusić. Gdy kapusta będzie już miękka, a mięso gotowe, dodać koncentrat pomidorowy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 381
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Gołąbki w sosie pomidorowym
rosik93#

Dodane przez:

rosik93

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gołąbki w sosie pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.